News Flash:

Dan Negru, in plin scandal cu Manastirea Sfantul Ioan Valahul. ”Sa faci ce zice popa, nu ce face popa!”

15 Octombrie 2021
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Reporajul celor de a Recorder a miscat din temelii Biserica Romana. Reporterii i-au demascat pe preoti si au prezentat tuturor mafia din spatele vocile mieroase. Ca in orice situatie, lumea este impartita in pro si contra. Dan Negru a avut si el un punct de vedere pertinent despre aceast reportaj. Mesajul postat de prezentator a incins spiritele, iar Biserica a reactionat imediat.


”Fa ce spune popa, nu ce face popa” e o vorba de cand lumea. As fi pus-o motto-ul reportajului celor de la Recorder. Cunosc profesori prosti dar cred in educatie, stiu medici spagari dar cred in medicina. Despre asta e si biserica, religia… In 1806 s-au intalnit cardinalul Consalvi si Napoleon si imparatul i-a spus preotului : „Stiti ca nu-mi sta nimic in cale, pot sa distrug pe cine vreau, oameni, lucruri, institutii si-n curand voi distruge biserica”. 

Dan Negru are mereu pareri bine argumentate, iar asta ii face pe multi sa cada in pacatul plagiatului. Chiar si pe cei imbracati in haine preotesti. Cum fiecare structura bisericeasca a reactionat la reportajul Recorder, Manastirea Sfantul Ioan Valahul a mers la sigur. Pe pagina de Facebook a Manastirii a fost postat un mesaj copiat din textul lui Dan Negru.


Utilizatorii s-au sesizat imediat si au atras atentia administratorului ca nu este deloc frumos sa faca asa. Criticile si-au primit imediat raspuns pe pagina de Facebook a Manastirii. ”Trebuie titlu de autor? Dan Negru sa se bucure ca a reusit sa scrie ceva ce am preluat. Restul, a facut ceea ce era dator sa faca. Nu cred ca trebuie mentionat numele lui, atata timp cat nu mi l-am insusit.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005092 (s)