News Flash:

Catalin Cazacu, primele declaratii despre despartirea de Ramona Olaru. „Eu am muncit, ea s-a distrat”

12 Ianuarie 2022
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
Cazacu si Ramona

Catalin Cazacu declara, anul trecut, ca are planuri serioase cu asistenta de la Antena 1. Sportivul a fost convins ca se va casatori in curand cu Ramona Olaru, dar se pare ca planurile lui nu au functionat asa cum se astepta. Vacanta din Zanzibar nu a fost nici ea la fel de frumoasa pe cat parea la inceput. Inca de pe atunci, au existat situatii tensionate intre cei doi care, ajunsi in tara, au decis sa puna punct relatiei. 

Catalin Cazacu a avut prima lui aparitie publica de cand s-a spus ca nu mai formeaza un cuplu cu frumoasa asistenta de la „Neatza cu Razvan si Dani”. Cazacu a mers la Catalin Maruta in emisiune si, asa cum era de asteptat, prezentatorul a deschis subiectul despre Ramona Olaru si despre relatia pe care o are cu ea. Contrar asteptarilor, sportivul nu a intrat deloc in detalii ci, din contra, a evitat totul cu maxima diplomatie.

Catalin Cazacu: Nu m-a furat nimeni in Zanzibar. Ce sa ia de la mine, bani nu sunt, actele ce sa faca cu ele, ca sunt uratel, nu mai e cui sa i le vanda. Am stat putin. E pentru prima data in sase ani cand eu ajung in Romania iarna. Eu pana acum doua zile nu am avut geaca.

Catalin Maruta: Acum faptul ca ai o iubita, lucrurile s-au schimbat in viata ta si nu puteai sa ramani acolo.

Catalin Cazacu: Iti multumesc ca evidentiezi tot timpul lucrurile pozitive. Ma faci sa ma simt… frumos”., asa a decurs conversatia dintre cei doi.
 

 


catalin cazacu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006592 (s)