News Flash:

Cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa te machiezi precum Kim Kardashian

24 Mai 2022
334 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim K

Familia Kardashian este recunoscuta pentru aparitiile perfecte. Fetele au grija ca totul sa arate impecabil, din cap pana in picioare. Cei care le urmaresc de ceva vreme in online, sigur au observat ca makeup-urile lor sunt sursa de inspiratie pentru milioane de fete din lumea intreaga.

Kim si surorile ei au gasit doi dintre cei mai buni makeup artisti din lume si nu le mai au drumul. Este vorba despre Mario si Ariel, doua dintre numele de referinta din industria makeup-ului. Mario este foarte bun prieten cu Kim si au lansat chiar si o colectie de cosmetice impreuna. Ariel este responsabil de look-urile lui Kylie Jenner, iar de curand, a innebunit lumea cu doua blush-uri pe care le foloseste pentru machiajul miliardarei.

Ariel este foarte scump, iar cele care vor ca aceasta sa faca arta cu pensula pe fata lor trebuie sa stie ca un makeup semnat de el costa cel putin 2500 de euro. Ariel munceste de la varsta de 17 ani, iar pana acum se poate lauda cu nume celebre in portofoliu, precum familia Kardashian, Shay Mitchell, actrita din „You”, dar si multi altii. 

Popularitatea lui „a explodat” dupa ce a machiat-o pe Kylie Jenner intr-un videoclip pe Youtube care a strans peste 3.5 milioane de vizualizari. Fetele din lumea intreaga au inceput sa caute produsele pe care acesta le-a folosit si le-au epuizat in timp record.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005826 (s)