News Flash:

Alex Velea i-a spus Antoniei ca nu mai vrea sa faca copii. Care este adevaratul motiv pentru care se opresc la trei

24 Mai 2022
327 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia si Alex Velea au una dintre cele mai frumoase familii. Cei doi isi iubesc enorm copiii si investesc mult timp si dragoste in educarea si cresterea lor. Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Anto a preferat ca, in ultima perioada sa nu mai fie atat se transparenta cu fanii de pe Instagram si nu este de blamat. Artista s-a confruntat cu un mare val de hate venit din partea celor care o urmaresc, asa ca a decis sa fie mult mai „zgarcita” in postari legate de viata ei personala. 

La cat de bine arata, nimeni nu ar zice ca Antonia are trei copii! Cei doi baieti pe care ii are cu Alex Velea si fetita pe care o are din casnicia anterioara ii fac viata mai frumoasa Antoniei. Alex Velea este tatal perfect, iar Anto a declarat de multe ori ca artistul este sprijinul ei in orice situatia. Avand in vedere ca cei doi se iubesc enorm, multa lume s-a intrebat daca acestia au de gand sa isi mareasca familia si sa le ofere lui Dominic, Achim si Maya un fratior sau o surioara.

Invitat in cadrul unei emisiuni, Alex Velea a fost cel care a spus adevarul despre posibilitatea ca Antonia sa mai faca sau nu un al patrulea copil. ”Sanatatea nu-i mai permite iubitei mele sa facem si al patrulea copil. Grupa de sange nu-i permite treaba asta si cu siguranta copilul ar avea de suferit si nu vrem asta. Nu vrem sa riscam si chiar cred ca trei copii sunt suficienti”, a spus Alex la Hai cu fetele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005263 (s)