News Flash:

Andreea Esca are de gand sa plece de la PRO TV. Cui ii va ceda pupitrul stirilor

24 Mai 2022
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Esca

Fara doar si poate, Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri de la noi din tara. Esca este cea mai longeviva vedeta a PRO TV-ului, dar lucrurile se pot schimba in orice secunda. 

Andreea Esca este un nume de referinta in televiziune si nu numai. Aceasta are o cariera de mai bine de doua decenii in sanul celor de la PRO TV si este cunoscuta pentru modul in care prezinta stirile. Desi niciunul dintre cei doi copii nu i-au calcat pe urme, Andreea nu exclude posibilitatea ca alti candidati dornici sa ii ia locul la pupitrul stirilor. Vedeta este convinsa ca sunt multe persoane foarte talentate care s-ar descurca de minune in aceasta ipostaza. Momentan, cum nu s-a ivit persoana potrivita, Esca isi ca continua parcursul la PRO TV. 

„Nu exista o anumita limita, dar cred ca in fiecare profesie conteaza anumite date pe care le ai si cred ca, indiferent de varsta, daca esti o persoana care are un aspect prezentabil, este important in televiziune.

De aceea este televiziune, ca sa ne vedem. Si cred ca atata vreme cat poti sa-ti faci profesia bine si sa ai si un aspect placut, indiferent de varsta, poti sa mergi mai departe. Nu stiu daca exista niste limite, depinde de foarte multi factori', a fost raspunsul prezentatoarei tv. 
„Locul este de dat pentru toata lumea intotdeauna. Locurile nu se dau, se iau, asa incat, e liber pentru orice candidat (rade)', a mai povestit vedeta pentru sursa citata. 

Prezentatoarea tv a explicat ca, in general, copiii sunt ca niste bureti care absorb orice informatie. 

„Nu este precum ai preda un curs despre cum trebuie sa fii, ci doar sa traiesti asa cum crezi ca este mai bine. Copiii care cresc langa tine vor imita, intr-un mod, felul tau de a fi. Pana la un moment dat, cand, desigur, fiecare are personalitatea lui', a replicat ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005091 (s)