News Flash:

Divort neasteptat in showbiz. Ce cuplu isi spune adio dupa 20 de ani de mariaj

24 Mai 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
divort

Miley Cyrus nu trece prin cea mai buna perioada a ei. Artista a fost mereu instabila din punct de vedere emotional si se pare ca cea mai recenta veste nu va face decat sa-i accentueze starile. Desi parea ca totul este roz in familia ei, parintii Billy si Tish au decis sa puna capat mariajului lor. 

Billy Ray Cyrus si Tish nu sunt la prima lor tentativa de a divorta. Acum, se pare ca istoria din 2013 se repeta, doar ca, de data asta, Tish a fost cea care a depus actele de divort. Cei doi su fost casatoriti timp de 28 de ani, iar aceasta ar fi a treia oara cand au de gand sa divorteze. Tish a depus actele de divort la Tribunalul din Tennessee inca de miercurea trecuta, invocand a motive clasica ne potrivire de caracter. Potrivit declaratiilor pe care le-au facut anumite surse din anturajul lor pentru People, cei doi nu mai locuiau impreuna de mai bine de doi ani.  

Cuplul are cinci copii impreuna. Pe Miley o stim destul de bine, caci a crescut pe micile ecrane in rolul lui Hannah Montana si a devenit femeie pe scena muzicala, impunandu-se in toate topurile internationale. Totusi, putini sunt cei care stiu ca Miley mai are patru frati si ca unii dintre ei se lupta pentru a razbi in lumea celebritatilor. Noah, Trace, Brandi Glenn, Christopher Cody si Braison sunt fratii si surorile lui Miley Cyrus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006824 (s)