News Flash:

Alexandru Arsinel se plange mereu ca are pensia mica. Cum au reactionat romanii cand au aflat cati bani are, de fapt, actorul

24 Mai 2022
928 Vizualizari | 0 Comentarii
Arsinel

In ultima perioada, Alexandru Arsinel este in centrul atentiei. Marele actor a anuntat ca a ajuns la spital din cauza faptului ca Nicusor Dan ar fi dispus sa ii incheie. 

Acum cateva zile, Alexandru Arsinel a ajuns la spital din cauza problemelor de sanatate care nu ii dau pace. Marele actor a mai fost internat si zilele trecute, dar acum, motivul este cu totul si cu totul surprinzator. Alexandru Arsinel s-a enervat cumplit zilele trecute cand a aflat ce decizie a luat primarul Capitalei, Nicusor Dan. Dupa cum stie toata lumea, Arsinel are contract semnat cu Teatrul de Revista, dar, avand in vedere situatia pandemica, situatia acestuia s-a schimbat. Nicusor Dan a decis sa nu mai prelungeasca contractul de munca al marelui actor pe motiv ca nu este neaparat necesar. La aflarea unei asemenea vesti, inima maestrului a inceput sa cedeze, iar starea lui de sanatate a fost pusa in pericol.

Actorul renumit ar avea mai multe surse de venit, printre care salariul de 79.366 lei de la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” pentru functia de director adjunct pe care o mai pastreaza inca putin timp. De asemenea, in buzunare ii mai intra si 20.120 de lei din drepturile de proprietate intelectuala.


Romanii au ramas fara cuvinte cand au auzit ca vedeta se bucura de nu mai putin de trei pensii: de revolutionar – 33.720, pensie normala – 73.512 lei, iar cea de handicap grad 2 – 10.800 lei. Majoritatea internautilor s-au aratat extrem de revoltati cu privire la salariul mediu net al unui roman in comparatie cu orice suma mentionata mai sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004651 (s)