News Flash:

Toata lumea a ras de Daniela Crudu, dar nu multi stiu cate clase are vedeta

24 Mai 2022
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniela Crudu

Daniela Crudu nu mare nevoie de prea multe introduceri. Fosta asistenta de la emisiunea lui Capatos a crescut in lumina reflectoarelor si s-a maturizat sub atenta supraveghere a fanilor. Daniela a fost mereu o persoana dezinvolta si nu a avut nimic de ascuns. Totusi, atunci cand a venit vorba de viata personala, vedeta a fost destul de precauta si nu a lasat sa se stie sau sa se vada mai mult decat a vrut. 

Fosta asistenta TV a absolvit Liceul Economic numarul 4 din Capitala si apoi a urmat cursurile Facultatii de Jurnalism. Desi se prezenta rar la examene, Daniela Crudu a reusit sa aiba numai note mari in perioada studentiei. Bruneta a absolvit Facultatea de Jurnalism si este singura dintre asistentele TV care chiar au o diploma in domeniul in care au profesat. Inainte de a deveni asistenta TV, Daniela Crudu a lucrat ca animatoare in mai multe cubluri din Capitala reusind astfel sa faca destui bani. Aceasta era platita cu 100 de euro pe noapte.

Intre timp, Daniela Crudu s-a maturizat si are alte asteptari de la ea, dar si de la posturile de televiziune care o solicita in diferite proiecte. Daca la inceput accepta orice format de la televizune si se acomoda imediat indiferent de situatie, acum, Daniela considera ca le-a cam facut pe toate si ca nu o mai poate surprinde nimic. Vedeta asteapta ca televiziunile sa lanseze proiecte interesante, care sa o atraga si astfel poate ca va spune da. Momentan, Daniela a luat o pauza si se simte mai bine ca niciodata, mai ales ca datorita frumusetii ei are contracte de imagine care ii aduc venituri destul de mari. 

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef sa apar la emisiuni. Ce ar putea sa ma mai provoace? Am fost la Burlacita, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu stiu daca am ratat vreun show tv de la Antena. Si acum tin legatura cu toata lumea din Antena, si cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost sa fie. Le-am facut cam pe toate in domeniul asta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Daca ar fi ceva sa ma atraga, vreun anume proiect, nu as spune totusi, nu”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006166 (s)