News Flash:

Fiica lui Sorin Bontea si-a gasit partener. Cum arata iubitul Mirunei

24 Mai 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Miruna

Pe Sorin Bontea il cunoaste toata lumea. Juratul de la cooking show-ul de pe Antena 1 nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Colegul e banc al lui Scarlatescu si al lui Dumitrescu are zeci de ani de experienta si se poate lauda cu mii de preparate excelente. Sorin se va intoarce in curand pe micile ecran in noul proiect al Antenei 1, dar fanii vor mai avea un pic de asteptat pana atunci. 

Sorin Bontea nu are nevoie de prea multe prezentari. Atunci cand vine vorba de domeniul culinar, Bontea este unul dintre numele de referinta de la noi. Impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Scarlatescu si Dumintrescu, Bontea jurizeaza una dintre cele mai de succes emisiuni de la noi.

Acum doi ani, Sorin Bontea a dorit sa iasa din zona lui de confort si sa paraseasca pentru cateva luni bucataria, acolo unde se simte si se manifesta cel mai bine. Bontea a plecat in Asia Express alaturi de bunul lui prieten, Razvan Fodor si au format una dintre cele mai amuzante echipe. Bontea si Fodor sau Reactoarele 3 si 4 asa cum si-au denumit echipa au cucerit instant publicul si, desi nu multa lume se asteapta sa aiba un parcurs atat de lung in competitie, cei doi au reusit sa le fure premiul lui Speak si Stefaniei, adversarii lor din finala.

Conform spynews.ro, fiica lui Sorin Bontea si tanarul cu care s-a afisat pe retelele de socializare formeaza un cuplu din data de 11 martie a acestui an, asadar nu sunt la inceput de drum.

Cu toate astea cei doi s-au afisat in cateva ipstaze tandre. Se sorb din priviri si lasa de inteles ca dragostea este foarte mare intre ei. Povestea de dragoste merge struna, dupa cum se poate observa din imaginile distribuite pe Tik Tok de baiatul cu care se iubeste in prezent Miruna Bontea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005476 (s)