News Flash:

Cat de dur este Alex Velea cu cei doi copii ai lui? ”As scoate cureaua de la pantaloni...”

14 Septembrie 2021
536 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Velea

Alex Velea si Antonia sunt niste parinti model si se ocupa cum stiu ei mai bine de cresterea celor doi baieti pe care ii au impreuna. Cei doi s-au logodit cu ceva timp in urma si si-au propus ca in urma acestui legamant, relatia lor sa fie una lipsita de probleme, ca pana acum.

Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si, chiar daca in ultima perioada au fost pusi la zid din cauza scandalului in care au fost implicati, de un lucru sigur nu ii poate acuza nimeni: de cresterea copiilor. Cei doi se implica enorm in educarea celor mici si au grija sa le insufle acestora cele mai bune valori. Recent, Alex a fost invitat intr-un vlog unde s-a pus problema gusturilor muzicale si despre ce influenta crede el ca are ceea ce canta asupra celor mici.

Alex si-a asumat faptul ca produce muzica pentru ceea ce cere publicul, dar ca atunci cand vine vorba de muzica asculta baietii lui, se asigura ca acestia au partea de ce este mai bun. De asemenea, artistul a declarat ca daca si-ar prinde copiii ascultandu-l pe Abi Talent, atunci ”as scoate cureaua de la pantaloni si i-as spune vino la tatal tau”. Evident, in spirit de gluma. 

Cei care il urmaresc pe Velea stiu ca in trecut acesta a fost la cutite cu Abi Talent si ca si-au aruncat cuvinte dure unul altuia pe internet. Chiar daca acum lucrurile par mai linistite, se pare ca Velea tot nu vrea sa auda numele lui Abi in familia lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)