News Flash:

Cat de bine arata mama Danielei Crudu? Vedeta a postat prima imagine cu cea mai importanta femeie din viata

20 Septembrie 2021
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniela Crudu

Daniela Crudu a crescut in lumina reflectoarelor si, incet-incet a tras-o si pe sora ei in lumea asta. Cele doua au participat cu familia la Chefi la cutite si tot acolo, fanii au avut ocazia sa il vada pe tatal artistei. Daca tatal celor doua este destul de cunoscut publicului, pe mama lor nu o stie prea multa lume.

Chef mare in familia Danielei Crudu weekendul acesta. Sora Danielei, Ana-Maria s-a casatorit, iar evenimentul a fost unul cu bun gust. Evident, alaturi de proaspata mireasa a fost si mama ei care a facut senzatie pe internet. Cei care o urmaresc pe Daniela Crudu au avut ocazia sa o vada pentru prima data pe mama fostei asistente tv si au inteles de unde mosteneste aceasta frumusetea. Daca vederea mamei Danielei a surprins pe toata lumea, la fel de surprinzatoare a fost si veste casatoriei.

Nu multa lume stia ca Ana-Maria are o relatie de lunga durata si serioasa, astfel incat sa se ajunga la casatorie. Sora Danielei si-a unit destinul cu Adrian in Suedia, acolo unde aceasta locuieste de ceva timp. In ziua cea mare, Ana-Maria a decis sa poarte o rochie albastra, iar buchetul a fost si el in aceeasi nuanta. Ana-Maria a devenit cunoscuta publicului de la noi odata cu participarea la emisiunea culinara ”Chefi la cutite”, acolo unde a surprins pe toata lumea cu abilitatile ei. Spre deosebire de Daniela, Ana-Maria este foarte serioasa si s-a dedicat trup si suflet echipei din care a facut parte si a ajuns sa fie una dintre concurentele preferate ale lui Scarlatescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006449 (s)