News Flash:

Antonia si Maya, imagini unice. Artista a participat la Prima Comunione a fiicei sale

21 Iulie 2021
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia maya

Antonia si fetita ei, Maya au o legatura speciala si chiar daca sunt la kilometri distanta, cele doua sunt mereu una alaturi de cealalta. Zilele trecute, artista a mers in Italia pentru a fi langa Maya la prima comunione, un eveniment religios important la catolici.

Antonia a cucerit Instagramul cu cele mai recente poze in care apare si Maya. Artista si fetita ei au petrecut unele dintre cele mai frumoase, dar si cele mai emotionante momente. Maya are deja 10 ani, iar in religia catolica aceasta este varsta la care copiii trec prin prima comunione sau prima impartasanie. Artista a mers special in Italia pentru a fi alaturi de Maya, iar fanii au apreciat foarte mult gestul artistei, dar si imaginile pe care le-a postat pe social media.

Maya a purtat o tinuta speciala pentru acest eveniment, iar Antonia s-a asortat cu ea, purtand la randul ei o tinuta all white. Maya este fetita Antoniei din casatoria artistei cu Vicenzo Castellano. Artista a reusit sa divorteze de barbatul din Italia, Antonia fiind numita de multe ori artista cu cel mai lung divort din showbizz. Chiar daca pana acum pandemia nu i-a permis sa fie mereu aproape de micuta ei, Antonia a vorbit zilnic cu Maya si de fiecare data cand a avut ocazia a vizitat-o. Artista a mers de multe ori in vacante cu cei trei copii si cu Alex Velea si sunt exemplu concret de familie perfecta si fericita.

Prima Comunione este un eveniment important in religia catolica si este corespondentul botezului din religia ortodoxa. Antonia a fost singura la botezul Mayei, Alex Velea neputand fi alaturi de iubita lui. Velea are un program foarte incarcat, petrece multe ore in studioul de inregistrari si scoate hituri pe banda rulanta. Recent, Antonia si Velea l-au intampinat pe Zani care s-a intors de la o celebra competitie sportiva din Republica Domicana, de unde s-a intors cu marele premiu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (•antonia)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005069 (s)