News Flash:

Alexia Eram a fost surprinsa la mare singura. Probleme in relatie?

13 Iulie 2021
555 Vizualizari | 0 Comentarii
alexia eram HP

Ce se intampla intre Mario Fresh si Alexia Eram? Este intrebarea care sta, de cateva zile, pe buzele tuturor. Tanara a fost surprinsa, recent, la mare, fara partenerul sau.

Unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz este la un pas de a se destrama? Fanii celor doi sunt mirati de ce se intampla, iar ultimele postari pe care protagonistii le-au facut pe paginile lor de socializare adancesc si mai tare misterul.

Impreuna, dar separat?

Alexia si Mario Fresh au fost prezenti pe litoral in weekend-ul care tocmai a trecut. Desi oficial au inca o relatie, cei doi au petrecut separat. Mario ar fi plecat cu baietii, iar Alexia cu fetele.

Tanara a fost vazuta in club, iar daca, pana acum, radia de fericire la bratul iubitului, la fiecare eveniment, de aceasta data in fotografii se poate observa o alta Alexia. Fiica Andreei Esca a incercat sa salveze aparentele, insa zambetul nu tocmai reusit pe care l-a afisat intreaga seara a dat-o de gol.

La un moment dat, iubita lui Mario Fresh a luat in mana telefonul, iar, pentru cateva zeci de minute, parca nimic in jurul sau nu mai exista. Tanara nu si-a luat ochii din ecranul mobilului, iar de pe fata sa ne putem da usor seama ca lucrurile pe care le-a vazut nu i-au „picat” bine deloc…

Aceasta situatie ne duce cu gandul la faptul ca si iubitul sau a trecut printr-un moment asemanator, cu cateva zile in urma. La acel moment, artistul era vizibil afectat de problemele din viata lui, iar, pe tot parcursul discutiei, a stat la masa trist si abatut, in timp ce mama sa incerca sa ii fie alaturi.

nosc deocamdată! În trecut însă, cei doi s-au mai confruntat cu probleme în cuplu, dar totul între ei părea că a revenit la normal.

Mai mult decât atât, în urmă cu aproximativ o lună, Mario Fresh a vorbit despre relația lui și despre cum merg lucrurile. Acesta a declarat că are gânduri serioase și intenționează să urmeze drumul părinților lui, care s-au cunoscut și iubit de la o vârstă fragedă.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008660 (s)