News Flash:

Andra si Catalin Maruta divorteaza. Carmen Harra a prezis totul

12 Mai 2022
539 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din showbiz. Cei doi au o relatie de peste un deceniu si doi copii minunati, pe care ii iubesc enorm. Andra si sotul ei nu au pozat niciodata in cuplul perfect ci, din contra, au spus ca s-au confruntat de multe ori cu certuri si situatii tensionate. 

Andra a auzit foarte multa lume spunand: ”As vrea o relatie ca a ta!”. Asta o sperie cel mai mult pe artista, mai ales ca stie ca nimic nu este numai lapte si miere. Andra a vorbit de foarte multe ori despre relatia pe care o are cu Catalin. Acum, Carmen Harra i-a uimit pe toti cu cele mai recente declaratii.

„Andra si Maruta sunt, pentru mine, un cuplu senzational. Maruta m-a adus pe mine din America, in Romania, dupa 17 ani in care nu am mai fost si sunt foarte recunoscatoare. Eu am calculat codurile lor fara sa imi dau seama intr-o emisiune in direct, la Maruta. El mi-a dat data lui de nastere si cea a Andrei, in 2008, nici nu stiu daca erau casatoriti la acea vreme.

Atat stiu ca i-am spus, ca se va casatori, va avea o fata si un baiat, dar exista si pericolul unui divort generat de ea, si nu de el. In mod simbolic, dupa 13 ani de casatorie, pierde acest inel de logodna. Ei sunt doi oameni a caror relatie poate sa fie extraordinara, dar se poate termina intr-un dezastru.

El si-a calculat aceasta casatorie, a stiut exact, a proiectat in timp cum o sa fie casatoria cu Andra. Nu zice nimeni ca nu au fost atrasi, ca nu s-au iubit, ca nu a existat o forta magnetica intre ei, dar el a gandit foarte bine aceasta casatorie si a vazut o fata superba, ambitioasa si a stiut exact unde se duce. In general, oamenii nu planifica, se arunca orbeste intr-o casatorie si pe urma sufera consecintele.  Ei nu sunt suflete pereche si nu este nici relatie karmica, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra intr-o emisiune TV. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004822 (s)