News Flash:

Trecutul zbuciumat al Loredanei Chivu. „Am primit un telefon ca tata s-a spanzurat”

11 Mai 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana

Loredana Chivu si-a luat inima-n dinti si a vorbit cu lacrimi in ochi despre unul dintre cele mai triste momente din viata ei. Fosta asistenta tv si-a pierdut tatal intr-un mod cumplit care a marcat-o pe viata.

Loredana Chivu a fost una dintre cele mai sexy asistente TV de la noi. Blondina, impreuna cu prietena ei, Ana Mocanu au format cel mai dorit duo de dansatoare. Cele doua au devenit faimoase dupa ce au ocupat scaunul pacatos din emisiunea lui Capatos, dar si dupa ce au inceput sa apara din ce in ce mai mult in videoclipurile manelistilor. Acum, ambele s-au retras din lumina reflectoarelor si au inceput sa faca bani frumosi din online.

Recent, Loredana a fost invitata in emisiunea lui Marius Ghita, „In Oglinda”, acolo unde s-a destainuit in fata fanilor care au avut ocazia sa vada o altfel de Loredana.

”Eram la Bucuresti cand am primit un telefon de la o vecina. Am raspuns si pur si simplu am auzit doar ca <<Loredana, Ninel s-a sinucis>> Nu am crezut, am crezut ca n-are cum sa fie adevarat si auzeam in telefon lumea din jur care plangea si de atunci am avut un moment de nebunie, de neincredere, am cazut, am lesinat”, a spus Loredana Chivu.


”La cateva ore am mers acasa, el nu era acolo, era la morga si la fel eu tot nu credeam, deci parca si acum vad curtea cu portile deschise si nu am crezut. Eu am avut un moment in care m-am pierdut, m-am dus la culcare in noaptea aia cu gandul ca tatal meu traieste si ca toata lumea ma minte si nu e adevarat”, a mai marturisit ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)