News Flash:

Netflix, lovitura de gratie pentru utilizatori. Ce nu vei mai putea face in curand pe platforma de streaming

12 Mai 2022
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Netflix

Conform New York Times, citat de Variety, Netflix ar urma sa implementeze cele doua schimbari pana la finalul anului 2022 conform unor discutii purtate in interiorul companiei.

Astfel, pana la finalul anului Netflix isi propune sa accelereze eforturile de a stopa utilizarea aceluiasi cont in mai multe locuinte. Conform datelor comunicate anterior de catre platforma de streaming, 100 de milioane de gospodarii folosesc o parola comuna, inclusiv 30 de milioane din SUA si Canada.

Platforma de streaming video nu intentioneaza sa inghete pur si simplu acele conturi partajate. In schimb, compania va alege, cel mai probabil, stabilirea unei taxe suplimentare pentru acele conturi utilizate de mai multe persoane in afara casei.

Testele se deruleaza deja in Peru, Costa Rica si Chile.

Inca nu sunt detalii clare legate de modul in care vor rula reclamele, insa strategia ar consta in oferirea unor abonamente la preturi mai mici care sa includa aceasta componenta. Utilizatorii care prefera sa urmareasca continut fara reclame vor avea in continuare aceasta posibiltiate prin intermediul abonamentelor care sunt disponibile in acest moment.

Netflix a raportat o pierdere de 200.000 de abonati in primul trimestru incheiat la 31 martie - prima data in mai bine de 10 ani in care serviciul de streaming inregistreaza o scadere in T1. Compania a estimat ca va pierde inca 2 milioane de abonati in al doilea trimestru.

Platforma de streaming are in prezent 222 de milioane de abonati in intreaga lume. S-a bucurat de o crestere in plina expansiune in timpul pandemiei, dar aceasta crestere a clientilor a scazut – si acum a devenit negativa – pe masura ce carantinele Covid-19 s-au ridicat in mare masura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005249 (s)