News Flash:

Ce legatura exista, de fapt, intre Emil Rengle si Dana Budeanu

11 Mai 2022
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Rengle

Emil Rengle este ca o carte pe care cu cat o citesti mai mult, cu atat afli mai multe. Dansatorul s-a prezentat in fata fanilor din online ca fiind mereu pozitiv si avand o energie pozitiva, dar in spatele zambetului, se ascunde o poveste destul de dramatica. Emil Rengle a trebuit sa treaca prin multe episoade pana cand a invatat sa se accepte si sa nu ii mai pese de ce zic altii.

Acum ceva timp, invitat in podcastul lui Damian Draghici, Emil a vorbit deschis despre cele mai mari vulnerabilitati ale lui. Emil nu a putut sa nu vorbeasca despre episodul in care a mers sa danseze in America. Aceasta a visat sa ajunga pe scena unuia dintre cele mai mari show-uri de talente si a reusit.


Din pacate, America i-a lasat un gust amar, iar lucrurile nu au decurs deloc asa cum se astepta. Emil Rengle nu a reusit sa obtina voturile de validare pentru a merge mai departe. Dansatorul a luat-o ca pe experienta care l-a maturizat, iar la intoarcerea in tara a fost asaltat de mesaje. Chiar si Dana Budeanu i-a scris lui Emil Rengle. 


Dupa revenirea in Romania, artistul a recunoscut ca nu va uita niciodata prima saptamana de la revenirea in tara, cand s-a confruntat cu un val de critici: „cand ma intreaba lumea ce parere am despre hate, eu nu-i aud. Asta m-a invatat prietena mea buna, Dana Budeanu”. 


”Eu am castigat ”Romanii au talent” cu un mesaj. In America, s-a intamplat diferit. Nu mi-am ascultat nici macar echipa. Am uitat de mine. Eu nu am dansat pe piesa pe care mi-au montat ei. Eu am fost un instrument. Au trebuit sa bifeze un rol cu acest personaj venit din Romania. Mi-ar fi placut extrem de mult doar ideea sa fiu in fata acelui juriu si sa dansez pe manele pe tocuri, pentru ca, pana la urma, eu asta faceam in Romania si asta era mesajul meu.”, i-a spus Emil Rengle lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006647 (s)