News Flash:

Alin Popoviciu si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al PNL Timis

5 Iulie 2021
396 Vizualizari | 0 Comentarii
Alin Popoviciu

Alin Popoviciu si-a anuntat ”interesul de a candida” pentru functia de presedinte al filialei Timis al PNL in plin scandal dupa alegerile din filiala Timisoara.

Prin documentul trimis conducerii filialei, acesta si-a motivat gestul prin ce se intampla la nivelul filialei ”a carei conduceri vizeaza in exclusivitate interesele a trei oameni si anume presedintele interimar Alin Nica, secretarul general, Danut Groza si secretarul general adjunct, Bogdan Ghelbere” si pentru ca ”in sase luni de zile de cand acestia au preluat conducerea, singurele realizari sunt nemultumirile primarilor din judet, deceptionati de promisiunile si minciunile care nu s-au materializat in ceva concret si proastele negocieri, care au condus la pierderea unor functii publice strategice in teritoriu.

De asemenea, poate fi remarcata la nivelul filialei judetene o lipsa totala de coeziune si intelegere, determinate de de ignorarea si dispretul fata de membri activi ai partidului, a caror staruinta si implicare au fost ignorate de actuala conducere interimara in favoarea supunerii si slugarniciei catorva persoane”.

Desi a fost exclus din partid dupa ce Alin Nica a ajuns presedintele filialei, Alin Popoviciu sustine ca ”statutul partidului imi da dreptul in calitate de consilier judetean al Partidului National Liberal in functie sa candidez la orice functie in cadrul partidului”. 

Popoviciu se asteapta ca sa-i fie respinsa candidatura si avertizeaza ca imediat va urma ”o actiune imediata in instanta, in urma careia cei vinovati vor fi trasi la raspundere pentru obstructionarea dreptului meu de a candida, inclusiv anularea alegerilor interne pentru presedintia organizatiei judetene PNL Timis”. Pana acum, pentru sefia PNL Timis si-au anuntat candidaturile Alin Nica, presedinte interimar al filialei judetene si presedinte al CJ Timis, si Sorin Munteanu, primarul orasului Buzias.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005679 (s)