News Flash:

Cine este favoritul lui Alin Nica in cursa pentru sefia PNL Timisoara

2 Iulie 2021
504 Vizualizari | 0 Comentarii
pnl

Sambata vor avea loc alegeri pentru functiile de conducere ale PNL Timisoara, iar liderul filialei judetene si-a ales favoritul dintre candidatii pentru presedintia „localei”. In cursa s-au inscris consilierul local Raul Ambrus si viceprimarul Timisoarei din partea liberalilor, Cosmin Tabara.

„Incurajez competitia sanatoasa, democratica, dar sunt momente in viata unei organizatii cand orgoliile personale trebuie sa faca loc muncii in echipa si interesului comun.

Asa simt ca ar trebui sa se intample si sambata, la Timisoara, cand va fi aleasa conducerea organizatiei PNL pe municipiu. Am spus in propria campanie electorala: cred in experienta si cred in tinerete. De asemenea, cred ca ele functioneaza cel mai bine impreuna. 

Insa, presedinte al organizatiei va fi o singura persoana si nu pot trece cu vederea concluziile mai multor intalniri din ultimele luni care au condus in mod repetat in aceeasi directie: la Timisoara, PNL are nevoie de un om cu anvergura, un profesionist aflat intr-o pozitie cheie in administratie, un lider capabil sa obtina sprijinul personalitatilor marcante ale orasului. Ambii candidati au muncit si merita aprecierea noastra. Ambii candidati au loc in conducerea organizatiei Timisoara. 

Insa, din punctul meu de vedere, in contextul actual, este momentul viceprimarului Timisoarei sa preia si sa reconstruiasca organizatia PNL din postura de presedinte. Sambata sunt alaturi de Cosmin Tabara, dar recunosc meritele lui Raul Ambrus pentru eforturile depuse in ultimii ani si sper ca cei doi vor gasi o formula sa functioneze ca o echipa”, a transmis Alin Nica.

Galerie Foto

Cosmin_Tabara.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007112 (s)