News Flash:

Opt elevi din Timis au luat nota 10 la Evaluarea Nationala

2 Iulie 2021
346 Vizualizari | 0 Comentarii
rezultate evaluare nationala

S-au afisat rezultatele finale la Evaluarea Nationala. Acestea sunt publicat atat online cat si la avizerele scolilor in care elevii au sustinut examenele.

Pentru al doilea an consecutiv, rezultatele la Evaluarea Nationala sunt afisate intr-un format anonimizat, care nu mai permite identificarea copilului cu nota primita. Pentru a obtine nota elevii vor completa codul primit la sustinere examenului.

In judetul Timis sunt opt medii de 10 „curat”, dupa cum urmeaza: trei la Colegiul National „C.D. Loga” din Timisoara si cate una la Scoala Gimnaziala nr. 16, Scoala Gimnaziala nr. 7, Scoala Gimnaziala nr. 30, Scoala Gimnaziala nr. 18 si Scoala Gimnaziala Dumbravita.

Din acest punct de vedere, judetul nostru este pe locul al treilea in tara, dupa Cluj (15 medii de 10) si Bucuresti (13). Rezultatele pot fi consultate AICI.

Candidatii pot depune contestatii astazi intre orele 16:00 si 19:00, si maine intre orele 8:00 si 12:00. Rezultatele finale la Evaluarea Nationala vor fi afisate sambata, 3 iulie. Nota obtinuta dupa contestatie este nota definitiva, indiferent de punctajul obtinut, in plus sau in minus, fata de nota acordata la evaluarea initiala a lucrarii. Aceasta nota nu mai poate fi modificata si reprezinta nota obtinuta de candidat la proba respectiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)