News Flash:

Dominic Fritz ar putea fi obligat sa-si publice diplomele de studii si domiciliul

5 Iulie 2021
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Dominic Fritz

Toti angajatii cu functii in Primaria Timisoara, in frunte cu edilul sef Dominic Fritz, ar putea fi obligati sa-si faca publice diplomele de studii, dar si domiciliul. In acest sens au fost intocmite doua proiecte de hotarare ce vor fi supuse aprobarii consilierilor locali.

Initiate de consilierul PRO Romania Marius Craina, in primavara, abia acum proiectele au fost postate pe site-ul Primariei Timisoara si urmaresc promovarea transparentei institutionale in cadrul municipalitatii.

Prin primul proiect de hotarare „se instituie obligatia ca Primarul, Viceprimarii, consilierii personali ai acestora si toti angajatii cu functii de conducere sa-si publice pe site-ul oficial al Primariei Timisoara fotocopii dupa anumite acte de studii: diploma de bacalaureat, diploma de licenta, diploma de master (daca e cazul) si diploma de doctor (daca e cazul)„, se arata in documentatia ce-l insoteste.

Al doilea prevede „publicarea dovezii domiciliului alesilor locali ai UAT Timisoara„.

Cu alte cuvinte, daca proiectele sunt aprobate de consilierii locali, Dominic Fritz, Ruben Latcau, Cosmin Tabara, consilierii personali ai acestora, dar si alti angajati cu functii de raspundere din cadrul Primariei Timisoara vor trebui sa posteze pe siteul oficial al municipalitatii fotocopii dupa toate diplomele, dar si dupa buletinele de identitate, cu protejarea datelor cu caracter personal.

Domiciliul lui Dominic Fritz este obiectul unei cercetari la nivelul Prefecturii Timis dupa ce zilele trecute a fost depusa o sesizare prin care se solicita constatarea existentei in documente ca fiind in Timisoara.

Proiectele de hotarare privind publicarea actelor de studii si a domiciliului pot fi consultate AICI.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006793 (s)