News Flash:

Adela Popescu si Radu Valcan, mai nebunatici ca niciodata. Care este cel mai ciudat loc in care au facut sex cei doi

24 Mai 2022
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela

Adela Popescu este foarte asumata atunci cand vine vorba de expunerea vietii ei pe social media sau la TV. Fanii au vrut mereu sa afle cat mai multe despre vedeta, asa ca in podcastul lui Mihai Bobonete, prezentatoarea de la „Vorbeste lumea” s-a lasat descusuta de secrete.

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi si par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au devenit parinti pentru a treia oara acum cateva luni si, desi multi se asteptau ca viata lor sa devina un haos cu trei pici, Adela si sotul ei demonstreaza ca atata timp cat exista intelegere si ajutor reciproc, totul este posibil.

Radu este un tatic foarte devotat, iar asta nu o spune el, ci sotia lui. Adela a declarat cu fiecare ocazie pe care a avut-o ca Radu Valcan este sotul perfect si tatal ideal. Prezentatorul de la Antena 1 se implica 100% in cresterea si educarea celor mici si este parintele grijuliu de situatie. 

Desi multi ar fi tentati sa creada ca Adela si Radu nu isi mai vad capul de probleme si ca stau mereu dupa cei trei copii ai lor, se pare ca cei doi stiu cum sa isi gestioneze timpul, dar si atentia. Adela si Radu au plecat de multe ori in vacanta cu cei trei copii, dar si fara ei. Atunci cand aveau parte de o mica escapada, cuplul profita din plin de fiecare secunda petrecuta unul in compania celuilalt. Acum, in podcastul lui Mihai Bobonete, Adela a recunoscut ca a facut sex cu Radu in baia unui aeroport si chiar a fost una dintre cele mai placute experiente pentru ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)