News Flash:

Serghei Mizil, pensie de mizerie. Vedeta se plange de banii pe care ii primeste lunar de la stat

24 Mai 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Serghei

Serghei Mizil i-a lasat pe toti cu gura cascata. Vedeta a decis sa nu se mai ascunda si a dat cartile pe fata. Contrat asteptarilor celor care il urmaresc, Serghei nu doarme pe o saltea de bani ci, din contra. Pensia lui este una infima si de abia reuseste sa traiasca de la o luna la alta. 

Serghei Mizil a fost extrem de contrariat cand a auzit ca statulo roman vrea sa ii ajute pe cei care nu au bani. Asta nu oricum, ci dandu-le vouchere de 50 de euro, o suma cu care o familie cu doi copii nici nu are ce face. Pe baza acestei indignari, Mizil a profitat de ocazie si le-a spus tuturor celor care il urmaresc pe Youtube ca el primeste din partea statului o pensie de 1200 de lei. Suma nu este deloc una mare, mai ales ca aceasta trebuie sa isi cumpere si pastile, iar acelea sunt mult mai scumpe decat pensia sa. 

„Ganditi-va ca eu am pensie 1.200 si ma costa medicamentele 2.000! Daca era sa traiesc din pensie, nu puteam sa imi iau medicamente, nu mai zic de platit caldura, masa…”, a spus Serghei, relateaza Click!
La toate firmele, mi-am platit taxele pentru a avea pensie, plus ca sunt membru al Uniunii Artistilor Plastici, insa de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de munca toata viata mea! Ceausescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima data la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a raspuns Serghei Mizil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006827 (s)