News Flash:

Adela Popescu, facuta praf de catre urmaritori. Ce a avut de spus prezentatoarea in apararea sa?

18 Octombrie 2021
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu este una dintre vedetele de la noi cu o vasta experienta in lumea televiziunii si a online-ului. Sotia lui Radu Valcan a invatat de-a lungul timpului ca nu trebuie sa puna la suflet tot ce spun urmaritorii, dar de cand a venit pe lume si cel de-al treilea copil, ”specialistii” de pe Instagram sunt din ce in ce mai multi.

Spre deosebire de alte mamici, Adela stie cum sa isi gestioneze timpul. Prezentatoarea nu a stat prea mult acasa dupa ce l-a nascut pe Adrian, iar asta le-a revoltat pe mamici. Adela s-a intors destul de repede la carma emisiunii pe care o prezinta de multi ani, fara sa isi faca griji de ce se intampla acasa. Asta pentru ca mereu a avut un sprijin de nadejde, pe sotul ei. Adela Popescu a recunoscut de fiecare data cand a avut ocazia ca Radu este partea grijulie a cuplului si ca se poate baza oricand pe el.


Adela Popescu s-a intors si la joburile adiacente celui de prezentatoare, iar asta inseamna ca petrece si mai putin timp acasa. Cei care o urmaresc, stiu ca vedeta are simtul umorului foarte bine dezvoltat si ca glumeste de foarte multe ori pe Instagram. De data asta, Adela a vrut sa le comunice tuturor ca are treaba, dar a facut-o in stilul ei caracteristic. Dupa aceasta postare, fanii Adelei au inceput imediat sa reactioneze.


”Cu mare greutate am iesit din casa, acolo unde se tipa si se urla. De fapt, am plecat foarte fericita ca am scapat. Glumesc. Nu glumesc. O las asa, in coada de peste, sa spuneti si ca sunt o mama rea, dar ca de fapt sunt amuzanta, vedeti voi, va impartiti cum vreti”, a spus Adela Popescu pe Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)