News Flash:

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță!

Comercianții pot începe să depună cererile de înscriere la Târgul de Paști 2024

15 Februarie 2024
91 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a demarat deja pregătirile pentru Târgul de Paști, invitând comercianții să-și depună dosarele de înscriere.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță organizarea celei de-a XV-a ediții a Târgului de Paști în perioada 31 martie – 6 mai. Comercianții sunt invitați să depună dosarele de înscriere la sediul instituției, situat pe strada Miron Costin, numărul 2, între orele 10:00 și 12:00, până pe data de 22 februarie. De asemenea, dosarele pot fi trimise prin e-mail la adresa boe•ccmt.ro, tot până la data de 22 februarie.


„Pot participa: persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific pascal și de primăvară (produse handmade și de artă meșteșugărească, ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte din sticlă etc.); persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse alimentare (pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, clătite, gogoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.); persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – prestatori servicii de activități recreative”, a transmis Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.


Puteți descărca formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului de AICI!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005814 (s)