News Flash:

Lucrurile avansează bine!

Primăria Timișoara a predat amplasamentul pentru stadionul lego din Calea Buziașului

15 Februarie 2024
75 Vizualizari | 0 Comentarii

Proiectul pentru construirea stadionului LEGO în Calea Buziașului din Timișoara continuă să avanseze. După ce autorizația de construire a fost emisă la începutul lunii februarie, miercuri, amplasamentul a fost predat constructorului.

„De Valentine’s Day, venim cu o veste bună pentru timișoreni, pentru că astăzi am predat amplasamentul din Calea Buziașului pentru începerea construcției stadionului de tip lego cunoscut, acum redenumit de noi Eroii Timișoarei. Este un lucru și un pas important pentru pentru Timișoara, pentru că după zeci de ani începem construcția unui stadion. Chiar dacă este de doar 10.000 de locuri, va fi foarte util sportului și tineretului timișorean, pentru că aici vor fi competiții sportive, fotbal, rugby, dar și concerte. Este un pas în construcția acestui stadion, este un lucru important. În scurt timp vom da și ordinul de începere al lucrărilor. Până atunci, antreprenorul va începe organizarea de șantier”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.


Stadionul "Eroii Timișoarei" va acoperi o suprafață de peste 9.000 de metri pătrați și va fi dotat cu 10.101 locuri pentru spectatori. În apropierea viitorului stadion se va amenaja și un parc cu locuri de joacă, alături de o parcare cu peste 450 de locuri, accesibilă și pentru rezidenții din zonă.

Execuția proiectului este planificată să dureze 28 de luni de la emiterea ordinului de începere. Valoarea contractului de construcție se ridică la 115 milioane de lei, iar finanțarea provine din bugetul local.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)