News Flash:

Continuă lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare!

Noi restricții de trafic vor avea loc pe două străzi din Timișoara la solicitarea Aquatim

13 Februarie 2024
94 Vizualizari | 0 Comentarii

Lucrările de extindere și reabilitare a rețelei de apă și canalizare din Timișoara continuă, ceea ce va determina restricționarea traficului în anumite zone începând de zilele următoare. Pe strada Avram Imbroane, traficul va fi parțial restricționat, în timp ce pe strada Ulpia Traiana va fi complet închis. Aceste noi restricții de trafic au fost aprobate de Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara, la solicitarea Aquatim. Autoritățile municipale recomandă șoferilor să utilizeze rute alternative pe durata desfășurării lucrărilor.

„În Timișoara, proiectul presupune lucrări de extindere și reabilitare ale rețelelor de apă și canalizare, dar și realizarea unui sistem de valorificare a nămolului de la Stația de epurare, precum și lucrări de modernizare ale Stației de Tratare a Apei Bega. Finanțarea este asigurată în proporție de 75,35% de Uniunea Europeană, 16,88% de la bugetul de Stat, 6% co-finanțare Aquatim și 1,77% de la bugetul local. Finanțarea de la bugetul local se ridică la 4,3 milioane euro”, menționează reprezentanții primăriei.


În perioada 14 februarie - 8 martie, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Avram Imbroane din Timișoara, între intersecția cu strada Aristide Demetriade și accesul auto al societății PROMPT S.A. Aceste lucrări sunt parte din obiectivul „CL12 : Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”, care face parte din Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

În intervalul 15 februarie - 15 martie, circulația rutieră va fi complet închisă pe strada Ulpia Traiană, între strada Mareșal Alexandru Averescu și bulevardul Liviu Rebreanu, în intervalul orar 9-17. Aceste lucrări sunt parte din proiectul „CL 13, Lot 2 – Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara SUD” din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2444 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009333 (s)