News Flash:

Facturi mai mici la întreținere pentru încă 130 de familii de timișoreni

Încă două blocuri din Timișoara, reabilitate termic cu fonduri europene

14 Februarie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii


Încă două blocuri din Timișoara, în care locuiesc peste 130 de familii, urmează să beneficieze de reabilitare termică cu fonduri europene.

Un număr suplimentar de 132 de familii din Timișoara se vor bucura de facturi mai mici la întreținere în viitorul apropiat. Primăria Timișoara a anunțat semnarea contractelor pentru executarea lucrărilor de reabilitare termică a două blocuri suplimentare.

În mod specific, va fi reabilitat un bloc de pe strada Brândușei, nr. 12, care găzduiește 88 de apartamente, cu un termen de finalizare de șapte luni și jumătate de la data emiterii ordinului de execuție. Valoarea totală a investiției în lucrările de eficiență energetică se ridică la 2,1 milioane de lei, fără TVA. De asemenea, costul total pentru reabilitarea celui de-al doilea bloc, situat pe strada Deliblata, nr. 21, depășește un milion de lei, fără TVA, și vizează îmbunătățirea confortului termic în 44 de apartamente. Termenul de finalizare este de șase luni și jumătate de la semnarea ordinului de execuție a lucrărilor.

„Primăria Timișoara a reușit să deblocheze lucrările de reabilitare termică la 68 de imobile, în urma procesului de revizuire a soluției tehnico-economice. Dintre acestea, 14 blocuri au fost reabilitate termic, 37 de blocuri sunt în execuție, iar celelalte sunt în diverse etape procedurale. La finalul programului, în mai bine de 3.000 de apartamente confortul termic va fi comparabil cu cel al unor blocuri nou construite”, a transmis Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004684 (s)