News Flash:

Noi nereguli descoperite de OPC în magazine!

Zonele gastro din magazinele Carrefour și Profi din Timișoara, închise de OPC

14 Februarie 2024
117 Vizualizari | 0 Comentarii


Zonele gastronomice din două magazine din Timișoara, Carrefour și Profi, au fost închise de către OPC (Oficiul pentru Protecția Consumatorilor), întrucât au fost descoperite nereguli grave.

Magazinele afectate sunt sediul Carrefour din Shopping Bega, de pe strada Carol Telbisz, și Profi de pe Aleea FC Ripensia.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Timiș au efectuat verificări în cele două supermarketuri ca urmare a unor reclamații primite, iar acestea s-au dovedit a fi întemeiate.

În ambele magazine s-au constatat produse depozitate în condiții necorespunzătoare, alimente păstrate la temperaturi inadecvate, fructe și legume în stare de degradare sau mizerie în zonele gastronomice. De asemenea, au fost descoperite și practici comerciale incorecte, cum ar fi faptul că o plasă care trebuia să conțină 2 kilograme de produse avea, de fapt, doar 1,950 sau 1,920 de kilograme.

Atât magazinul Carrefour, cât și Profi, au primit câte 4 amenzi și li s-a impus închiderea zonelor gastronomice până la remedierea deficiențelor.

În ambele cazuri, au fost retrase de la vânzare zeci de kilograme de alimente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007855 (s)