News Flash:

Municipalitatea creează noi locuri de parcare!

Primăria Timișoara va transforma în parcare un teren dezafectat din zona Girocului

13 Februarie 2024
94 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a identificat un teren dezafectat de peste 10.000 de metri pătrați în zona Girocului, care urmează să fie transformat în parcare. Terenul este acoperit acum de ruinele unor clădiri și va fi demarată demolarea acestora începând de marți. Operațiunea de demolare este estimată să dureze aproximativ două săptămâni, în funcție de condițiile meteorologice favorabile.

Noua parcare va fi amenajată la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului și va oferi aproximativ 80-90 de locuri de parcare. Aceasta va fi realizată folosind dale înierbate de beton. Autoritățile municipale precizează că aceasta nu va fi singura parcare amenajată în zonă.

„Continuăm acțiunile de reamenajare a spațiului public și facem o zonă în care toată lumea are loc. Facem și noi locuri de parcare, vom amplasa și o parcare pentru bicicliști, dar aducem si verdeață într-o zonă în care au fost doar betoane”, a transmis primarul Dominic Fritz.

În plus, în această zonă se va construi și o parcare securizată pentru biciclete, precum și o platformă pentru colectarea deșeurilor. De asemenea, planul elaborat de Primărie cuprinde și plantarea a 27 de arbori, crearea de accesibilitate pietonală pentru rezidenți și instalarea unui sistem de iluminat stradal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006028 (s)