News Flash:

Continuă reabilitarea termică a blocurilor în orașul de pe Bega!

Încă două blocuri din Timișoara urmează să fie reabilitate termic

13 Februarie 2024
98 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a anunțat semnarea contractelor pentru execuția lucrărilor la încă două blocuri, situate pe strada Brandusei nr. 12 și Deliblata nr. 21. După finalizarea acestora, locatarii a 132 de apartamente se vor bucura de confort termic sporit și facturi mai mici la energie.

Reabilitarea termică a imobilului de pe strada Brandusei nr. 12, care include 88 de apartamente, este programată să fie finalizată în 7 luni și jumătate de la data ordinului de execuție. Investiția totală pentru eficientizarea energetică se ridică la 2,1 milioane de lei (fără TVA).

Pe de altă parte, reabilitarea imobilului de pe strada Deliblata nr. 21, cu 44 de apartamente, presupune o valoare totală de 1,05 milioane de lei (plus TVA) și are un termen de finalizare de șase luni și jumătate de la semnarea ordinului de execuție.

Aceste intervenții vizează îmbunătățirea confortului termic pentru locatari și reducerea consumului de energie. Prin reabilitare, toate imobilele vor beneficia de: izolarea termică a pereților exteriori, înlocuirea tâmplăriei și a ușilor de acces, închiderea balcoanelor, reabilitarea termică a planșeului și hidroizolare, alături de alte lucrări conexe.

Prin deblocarea lucrărilor la 68 de imobile, Primăria Timișoara a avansat în modernizarea și îmbunătățirea condițiilor de trai din oraș. La finalul programului, peste 3.000 de apartamente vor beneficia de un confort termic comparabil cu cel al blocurilor nou-construite, având un impact semnificativ asupra eficienței energetice și durabilității clădirilor rezidențiale, precum și asupra siguranței cetățenilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006083 (s)