News Flash:

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii. Cantitatile de apa vor ajunge la 70 l/mp

25 August 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
meteo

Meteorologii au emis noi avertizari meteo de ploi torentiale, vijelii, grindina si vant puternic. In aproape jumatate din tara va fi in vigoare pana joi dimineata un cod portocaliu de averse si instabilitate atmosferica.

Prima avertizare a meteorologilor se refera la un Cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, care a intrat in vigoare la ora 10.00 si va fi valabil pana joi, ora 10.00.

In sud-vestul, sudul, centrul si estul tarii vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si izolat grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi in intervale scurte sau prin acumulare 25…40 l/mp. Astfel de fenomene vor fi pe arii restranse si in restul Munteniei, potrivit ANM.

Miercuri, la ora 12.00 va intra in vigoare un alt cod portocaliu de cantitati de apa insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, valabil pana joi dimineata, la ora 8.00. In Transilvania, Moldova, la munte, precum si in nordul Olteniei si al Munteniei vor fi averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. Cantitatile de apa vor depasi in intervale scurte sau prin acumulare 30…40 l/mp si izolat 50…70 l/mp, potrivit ANM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005437 (s)