News Flash:

Cod GALBEN de ploi si FRIG puternic

7 Mai 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi si frig puternic pentru perioada 7 mai, ora 16 - 9 mai, ora 23. In intervalul mentionat vremea se va raci accentuat, in zonele montane fiind asteptate chiar ninsori. In Transilvania sunt asteptate chiar temperaturi cu minus, pe timpul noptii. In intervalul mentionat vor fi perioade de timp, indeosebi pe parcursul dupa-amiezelor si al serilor, in care instabilitatea atmosferica  va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente in zonele de deal si de munte, precum si in sudul, estul si centrul tarii, iar cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

In noaptea de marti spre miercuri (9/10 mai) si in cursul zilei de miercuri (10 mai), vremea va deveni rece, temporar va ploua in jumatatea de sud-est a tarii, la munte precipitatiile vor fi mixte, iar dimineata, mai ales in nordul si centrul tarii, local se va produce bruma.

administratia nationala meteorologie transilvania temperaturi minus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.016253 (s)