News Flash:

Liberalul care a agresat o femeie pe strada s-a reintors in partid

5 Mai 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
jenor
Jenor Beudean, politicianul liberal care a agresat o femeie in iunie anul trecut, s-a reintors in partid si a fost ales in conducerea organizatiei judetene a PNL, sustinand ca ar fi primit neinceperea urmaririi penale dupa ce ar fi agresat o femeie care ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Jenor Beudean, consilier PNL si candidat la primaria unei comune din Bistrita-Nasaud, a demisionat din organizatia judeteana PNL Bistrita-Nasaud, anul trecut in luna iunie, dupa ce a fost la un pas de excludere din partid intrucat a agresat o femeie, iar sotul acesteia a postat imaginile online.
Intr-o conferinta de presa sustinuta vineri la Bistrita de noua conducere a organizatiei judetene a Partidului National Liberal, Jenor Beudean a fost prezentat drept noul secretar general adjunct al organizatiei judetene a PNL.
“M-am rescris in partid, in decembrie, in organizatia locala Sieu-Odorhei si sunt membru al partidului. Plangerea de la politie s-a finalizat cu propunere de renuntare la inceperea urmaririi penale. Doamna nu a renuntat la plangere, insa in zona a existat o camera care a prins incidentul. Nu ne-am impacat, eu am spus din capul locul ca sunt nevinovat. A fost un linsaz mediatic din partea doamnei, am fost urmarit in acea zi de catre un profesionist” a declarat intr-o conferinta de presa, sustinuta vineri la Bistrita, Jenor Beudean.
Noul presedinte al organizatiei judetene a PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, spune a apreciat ca acel incident este “clasat” din punct de vedere juridic si Jenor Beudean se poate reintoarce in politica.
„Eu sunt adeptul tratarii corecte a tuturor oamenilor, a tuturor colegilor. Atata timp cat nu s-a dovedit ca acel incident are un continut care sa prevada sau sa presupuna o sanctiune, nu putem sa il sactionam noi. Este cea mai corecta atitudine. Daca noi ne desolidarizam de cunostinte, de prieteni atunci cand au o problema, inainte de a se certifica natura acelei probleme, avem o problema de moralitate personala, de etica personala. Domnul Jenor Beudean nu a fost exclus din Partidul National Liberal ci si-a dat demisia pentru a nu afecta imaginea partidului la nivel judetean. In acest moment am apreciat ca acel incident este clasat din punct de vedere juridic si domnul Jenor Beudean se poate reintoarce in politica mai ales ca si-a exprimat aceasta intentie” a declarat presedintele organizatiei judetene a PNL, Ioan Turc.
Desi liberalii bistriteni spun ca totul este in regula si ca Jenor Beudean nu ar fi fost gasit vinovat, politistii bistriteni nu au finalizat dosarele de cercetare penala in cazul acestuia.
“Politia municipiului Bistrita are in lucru doua dosare penale, in niciunul dintre acestea nefiind finalizate cercetarile. Este vorba despre un dosar penal pentru vatamare corporala, plangerea fiind facuta de o femeie si de un dosar penal pentru distrugere, plangere formulata de un barbat” a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, ag.princ. Crina Sarb.
Incidentul in care a fost implicat politicianul s-a petrecut pe 14 iunie 2016 pe un bulevard din Bistrita, sotul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu postand pe Facebook imagini care infatisau pe Jenor Beudean agresand-o pe sotia sa.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresata a depus plangere impotriva politicianului, insa politia a decis sa nu inceapa urmarirea penala impotriva politicianului. Nicoleta Constantinescu si sotul acesteia locuiesc de mai multi ani in Martea Britanie si dupa incident s-au reintors in strainatate.
In acest caz si politicianul a facut o plangere impotriva femeii pentru injurii aduse in spatiul public, lovirea autoturismului si traversarea pe culoarea rosie a semaforului.
La momentul incidentului, copresedintele PNL, Alina Georghiu, i-a cerut scuze public femeii agresate de fostul vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud, Jenor Beudean, iar imediat dupa incident, Biroul de Presa al PNL a anuntat ca va cere excluderea din Partidul National Liberal a agresorului, insa acesta a demisionat. MEDIAFA

jenor beudean nicoleta constantinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011812 (s)