News Flash:

Arhiepiscopul Robu, acuzatii dure la adresa primarului Firea

5 Mai 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela firea
Arhiepiscopul romano-catolic de Bucuresti, Ioan Robu, a acuzat-o, vineri, pe primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ca fuge de obligatia de a emite o decizie de demolare a cladirii Cathedral Plaza, ai carei proprietari „sunt foarte puternici din punct de vedere economic si au influenta”.
Intrebat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa daca s-a ajuns la un numitor comun cu proprietarul cladirii Cathedral Plaza din Bucuresti, arhiepiscopul Ioan Robu a spus ca exista o hotarare definitiva de demolare a imobilului, dar nimeni nu vrea sa faca un pas inainte pentru a respecta legea.
„Nu am ajuns la nici un acord comun, avem decizia irevocabila de dezmembrare a cladirii, insa, pana prezent, primarul general al Capitalei fuge de obligatia pe care o are de a da decizia de demolare sau de dezmembrare a cladirii. Stim ca proprietarii sunt foarte puternici din punct de vedere economic, ceea ce nu se intampla cu biserica, ei au infuenta deosebita asupra tuturor mediilor, si politice si economice. Suntem acolo, avem dreptate dar nu ni se da. Exista o hotarare definitiva de demolare, de dezmebrare a cladirii, dar nimeni nu vrea sa faca un pas inainte pentru a pune in practica legea, pentru a respecta legea”, a spus Ioan Robu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010466 (s)