News Flash:

Liviu Dragnea, atac la Alina Gorghiu

7 Mai 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele PSD Liviu Dragnea ii da o replica virulenta fostului lider al PNL, Alina Gorghiu, cea care anunta ca va depune un proiect de lege prin care o persoana condamnata penal sa nu mai poata fi parlamentar, ministru sau presedinte. Dragnea sustine ca cei din PNL ar trebui sa initieze ”legea Liviu Dragnea” prin care el sa fie evaporat. 


Intrebat despre proiectul de lege pe care Alina Gorghiu vrea sa il depuna, potrivit caruia orice persoana care are o condamnare definitiva sa nu poata fi parlamentar sau ministru, Liviu Dragnea a declarat ca se doreste probabil disparitia sa.


"Ei ar trebui sa faca un proiect care sa se numeasca direct Liviu Dragnea. Sa ma evapor, sa dispara PSD", a precizat presedintele social-democratilor.


Liviu Dragnea sustine ca cei care isi doresc ca el sa iasa de pe scena politica nu sunt altii decat adversarii sai, iar pentru asta sunt folosite chiar institutii publice. "Asta se intampla de ani de zile, cum s-a intamplat cu Nastase, Ponta, eu... cu oamenii care au deranjat si deranjeaza in continuare", a continuat liderul PSD.


Alina Gorghiu, senator PNL, a afirmat ca are de gand sa initieze un proiect de lege care sa interzica oricarei persoane care are o condamnare definitiva sa nu poata fi parlamentar sau ministru.


Gorghiu a facut aceasta declaratie dupa ce, joi, Curtea Constitutionala a respins sesizarea Avocatului Poporului privind articolul care interzice celor condamnati sa fie membri ai Guvernului.

liviu dragnea alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011996 (s)