News Flash:

Ion Cristoiu: "Dovada ca Statul Paralel exista si da din coada"

5 Mai 2017
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu
Jurnalistul Ion Cristoiu sustine pe blogul personal ca pozitia lui Klaus Iohannis fata de Comisia Parlamentara pentru anchetarea posibilelor fraude la alegerile din 2009 „e o stralucita dovada ca Statul Paralel exista si da din coada.” "Conferinta de presa tinuta vineri, 29 aprilie 2017, Madalina Dobrovolschi, purtatoarea de cuvint a Presedintiei a primit doua intrebari despre Comisia parlamentara pentru anchetarea posibilelor fraude la alegerile din 2009.


Prima a facut parte dintr-un veritabil colet de intrebari si suna asa:


„Spunea ieri sau a lasat sa se inteleaga Liviu Dragnea ca, daca va fi cazul, il vor chema si pe Presedintele Iohannis. Are de gind sa se prezinte la Comisie?”

O intrebare corecta, din cite se vede.

Opinia publica vrea sa stie daca presedintele va raspunde sau nu posibilei convocari la o comisie initiata de Parlament. A doua insa tine de ceea ce s-ar numi intrebarea de tip lins in fund la conferinta de presa, prin care jurnalistul vrea sa fie pe plac interlocutorului anticipindu-i daca nu raspunsul, atunci macar pozitia fata de un fenomen:
"Vorbeati despre Comisia de ancheta si spuneati ca nu s-ar justifica, in conditiile in care exista, de fapt explicati care este procedura, in cazul unei astfel de Comisii de ancheta, in conditiile in care exista deja un astfel de subiect pe masa procurorilor. Intrebarea mea este: in aceste conditii, credeti ca aceasta Comisie de ancheta se mai justifica, cu mentiunea ca a fost intoarsa la Comisii tocmai pentru a-i schimba obiectivele, dar subiectul ramine acelasi?" Am consemnat cele doua intrebari si pentru a reaminti ca, alaturi de jurnalisti autentici, profesionisti, minati strict de curiozitatea profesionala, in presa noastra se gasesc si multi portari de hotel din Crucea de Piatra, gata sa indeplineasca fie ordinele patronului, fie Ordinul pe unitate.

(...)

De ce o face?

Sint doua raspunsuri posibile:

1. E o simpla Rata mecanica a Statului paralel si, in aceasta postura, indrazneste si el un Ordin pe unitate.

2. E beneficiarul Statului Paralel in eforturile de a cobori clasa politica rom'neasca sub nivelul sau de mediocritate si, in aceste conditii, trebuie sa apare Statul paralel.

Indiferent de raspunsuri, pozitia lui Klaus Iohannis fata de Comisia Parlamentara in chestiunea evenimentelor din 2009 e o stralucita dovada ca Statul Paralel exista si da din coada.”, scrie Ion Cristoiu.

ion cristoiu klaus iohannis comisia parlamentara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013012 (s)