News Flash:

Soferul care a spart BARAJELE politistilor din Constanta a fost internat intr-un centru medical pentru tulburari mintale

5 Mai 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
acc autostrada
Soferul de 40 de ani, care a fost oprit de politistii din Constanta doar dupa ce au facut uz de arma, acesta fortand si barajele ridicate de oamenii legii in calea lui, a fost internat intr-o unitate medicala, din dispozitia instantei, dupa ce s-a constatat ca sufera de tulburari mintale.
Initial, barbatul, de profesie medic stomatolog in Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile dupa ce a refuzat sa ii fie recoltate probe biologice, dar, dupa ce a fost expertizat psihiatric, procurorii au solicitat internarea provizorie a acestuia intr-o unitate medicala, deoarece se pare ca ar suferi de o tulburare mintala.
Judecatoria Mangalia a admis, joi, propunerea procurorilor, si a dispus internarea medicala provizorie a stomatologului intr-o unitate specializata de asistenta medicala, „pana la insanatosire sau pana la ameliorarea care inlatura starea de pericol ce a determinat luarea masurii”. Decizia magistratilor a fost executorie, astfel ca barbatul a fost transferat la Sectia de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, aflata la Palazu Mare.
Duminica dimineata, un echipaj de politie a incercat sa opreasca in municipiul Mangalia soferul unui autoturismde lux, dar conducatorul auto nu a oprit la semnalul echipajului si a continuat deplasarea in viteza. La intrarea in Eforie Nord el a fortat un baraj al Politiei, format din doua autospeciale si o motocicleta, una dintre autospeciale fiind zgariata usor. Ulterior, in zona podului de la Agigea, un alt baraj al politiei a reusit sa-l opreasca pe sofer, dar numai dupa ce un politist a efectuat un foc de avertisment in plan vertical. Mediafax.ro

soferul constanta tulburari mintale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013277 (s)