News Flash:

Polițiștii de la Criminalitate Economică Timiș în acțiune!

Percheziții la suspecți de evaziune fiscală, miercuri, în județele Timiș și Arad

13 Iunie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Miercuri, polițiștii de la Criminalitate Economică Timiș au efectuat 9 percheziții la suspecți de evaziune fiscală, unde prejudiciul estimat se ridică la un milion de lei. Operațiunile au avut loc în 6 locații din județul Timiș și în alte 3 în Arad, la sediile unor societăți active în domeniul exploatării agregatelor minerale, fabricării betoanelor și mortarelor. Contabilii acestor societăți sunt și ei vizați în anchetă.

„Activitatea infracțională ar fi constat în înregistrarea în contabilitate a cheltuielilor fictive sau nereale și controlarea mai multor societăți interpuse în circuitul evazionist direct sau prin intermediari, având ca scop creșterea cheltuielilor și scăderea bazei impozabile, eludând astfel plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat”, a declarat IPJ Timiș.

Au fost descoperite și confiscate documente de evidență contabilă în format fizic și electronic, contracte și alte înscrisuri relevante pentru activitatea infracțională, precum și 3 telefoane mobile și 2 laptop-uri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005103 (s)