News Flash:

Cine sunt primii concurenti de la „Asia Express”. Alaturarea de vedete te va surprinde

29 Aprilie 2022
637 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Ca in fiecare an, inainte de a fi confirmat cu subiect si predicat, oficial, un nou sezon de „Asia Express”, prima informatie care scapa este cea legata de echipele concurente. Sezonul 5 se anunta mai palpitant ca niciodata si, daca este sa ne uitam la numele concurentilor, se explica de ce. 

Asa cum era de asteptat, inainte de a porni la drum, cei din Antena 1 s-au uitat in gradina proprie sa vada daca este cineva dornic de aventura „Asia Express”. Cautarile nu au durat prea mult si, potrivit celor de la cancan.ro, s-au format deja primele trei echipe. Andreea Balan si Andreea Antonescu, Catalin Bordea si Micutzu si Sore si Jean Gavril. Cele sase vedete nu au confirmate, dar nu este exclus sa accepte plecarea in America de Sud. 

Irina a inlocuit-o pe Gina si la Chefi la cutite, acolo unde i-a impresionat pe producatori cu abilitatile ei si cu dezinvoltura cu care a prezentat show-ul. Pentru Irina este prima data cand merge in Asia Express si oricat de simplu pare la tv, in realitate si pentru ea a fost o adevarata provocare si a simtit totul la fel de intens ca si concurentii. 

Fanii se asteapta ca dupa audientele din acest sezon, Irina Fodor sa fie pastrata ca prezentatoare si pentru sezonul urmatorul. Nici ea, nici cei din productie nu au declarat nimic, mai ales ca este devreme sa se gandeasca la asta. Cel care a facut primele precizari despre soarta noului sezon de „Asia Express” a fost Cuza. Concurentul a precizat ca se asteapta ca sezonul cinci sa fie prezentat si de Irina Fodor, dar si de Gina Pistol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005890 (s)