News Flash:

„Asia Express” revine cu sezonul 5. Cine va fi prezentatorul si pe ce traseu vor merge, de data asta

29 Aprilie 2022
526 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina

„Asia Express” isi va porni motoarele intr-un nou sezon plin de adrenalina si de probe dificile. De data asta, peisajul se va schimba complet, iar daca echipele din sezoanele trecute au crezut ca la ele a fost greu, vor ramane uimite cand vor vedea ce ii asteapta pe cei din acest sezon.

„Asia Express” promite multe si, ca de obicei, sigur se va tine de cuvant. In emisiunea pe care Cuza si Emi au prezentat-o anul trecut, au confirmat, cu sau fara sa vrea ca emisiunea va mai continua cu cel putin un sezon. Lucrurile par mai serioase ca niciodata si deja pare ca prind contur pe zi ce trece. Sezonul cinci le va gasi pe cele noua echipe pe un nou continent. De data asta, lupta pentru marele premiu se va da in America de Sud.

O alta veste pe care fanii o asteptau de mult timp este cea legata de prezentatoare din acest sezon. Asteptarea a luat sfarsit, caci se pare ca Gina Pistol se intoarce. Irina nu a mai vrut sa stea departe de familie, mai ales ca i s-a parut destul de greu si din ipostaza de prezentatoare.  

“Am fost plecata aproape cinci luni, Razvan a avut si el proiecte, ne-am vazut cam jumatate doar. Asia Express, Chefi fara limite. Tot doua luni fiecare, doar ca la Chefi ne mutam la un interval mai lung. Dar tot trezit de dimineata, tot impachetat rapid”, a povestit Irina, la podcast-ul Lorenei Buhnici.

“Eu reuseam sa mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram in picioare, zilnic, dar echipa de productie, care trebuie sa se asigure ca ne primesc unde vrem sa mergem, aprobarile sunt cerute cu luni inainte, nu poti sa iti permiti greseli. Echipa de productie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de doua luni. Fara schimburi, e un nucleu care lucreaza constant. E multa munca, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul”, a mai spus Irina Fodor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)