News Flash:

Petre Roman pleaca din Romania. Cum a reactionat Oana, fiica sa, la aflarea vestii

16 Februarie 2022
770 Vizualizari | 0 Comentarii
Petre Roman

Petre Roman este pregatit de mari schimbari in viata sa. Desi multi s-ar astepta ca la varsta asta politicianul sa se retraga in linistea casei sale, acesta demonstreaza fi contrariul. Fostul premier este pe picior de plecare si se pare ca nu il leaga prea multe sentimente patriotice de Romania.

Oana Roman a fost prima persoana care a povestit despre planurile de viitor ale tatalui ei. Vedeta a declarat ca Petre Roman este dispus sa plece in Elvetia. Acolo, fostul premier va merge insotit de partenera lui, Silvia Chifiriuc, dar si de de copilul pe care il au impreuna. Petre Roman pleaca cu planuri serioase, dupa ce acceptat una dintre cele mai bune oferte din ultimul timp.

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume l-au numit pe acesta presedinte, asa ca nu avea cum sa spuna „nu”. Universitatea din Geneva, caci despre ea este vorba, il asteapta pe Petre Roman cu bratele deschise. Oana este foarte incantata de tatal ei si il sustine in decizia pe care a luat-o. Sotia lui Mariu Elisei crede ca aceasta este dovada concreta ca meritele tatalui ei au fost recunoscute, intr-un final.

„Ce credeti? Azi ma suna tata. Printre altele, ca si cum mi-ar fi spus ca s-a dus la coltul strazii sa cumpere o paine, mi-a spus ca in luna decembrie a fost numit Presedintele Universitatii din Geneva. Una dintre cele mai mari universitati din Elvetia. Ma bucur foarte tare pentru el ca scapa de tara asta de doi bani si ca oamenii din afara ii recunosc meritele'', a povestit Oana Roman, potrivit unica.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008353 (s)