News Flash:

Christina Aguilera, bataia de joc a jurnalistilor romani. Prin ce a trecut artista cand a venit in Brasov

2 Mai 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Christina Aguilera

De-a lungul carierei sale de muzician, Laurentiu Cazan, autorul marelui hit „Say Something“, s-a intalnit cu numerosi artisti extrem de apriciati, printre care si Christina Aguilera, vestita cantareata de talie internationala. In 1997, pe cand avea doar 17 ani, aceasta a ajuns la Brasov, unde avea sa-si incerce norocul la festivalul „Cerbul de Aur“. Christina nu numai ca nu a castigat trofeul, dar n-a primit niciun premiu. Ba mai mult, ziaristii chiar si-au batut joc de ea

Laurentiu Cazan a povestit, intr-un interviu exclusiv pentru ego.ro, despre intalnirea sa de neuitat cu Christina Aguilera, pe cand vedeta de talie internationala avea doar 17 ani. Prezenta la festivalul „Cerbul de Aur“, organizat la Brasov, in 1997, unde a venit pentru a-si arata talentul, Christina s-a fotografiat in culisele festivalului alaturi de Laurentiu, muzicianul pastrand cu drag imaginea in albumul cu amintiri.

„Din pacate, nu doar ca nu a castigat trofeul, dar nu a luat niciun premiu. Ciudat este ca, in juriul Festivalului «Cerbul de Aur», erau si foarte multi compozitori straini, americani, germani, si, cu toate acestea, nimeni nu a crezut in talentul ei. Ei aveau cumva dreptate, imi tot spuneau ca face prea multa improvizatie pe voce. Dar, avea doar 17 ani…

Multi dintre ziaristi au jignit-o, si-au batut efectiv joc de ea. Le-am si zis: «Gresiti! Ce o sa spuneti daca, peste vreo doi ani, si chiar am zis cifra asta, va fi o mare stea?». Credeau ca, eu fiind si cetatean olandez, o laud pentru ca ii iubesc pe americani.

Am fost singurul care statea zilnic de vorba cu Christina, care o incuraja, nimeni in afara de mine nu are nicio poza cu ea de la Brasov, pentru ca nimeni nu o baga in seama. Ii si spuneam impresarului ei: «Ai venit cu fetita asta, iti dai seama ce talent e? In doi ani o sa ajunga o mare vedeta a Americii»“, a povestit muzicianul pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006348 (s)