News Flash:

Oana Roman a fost la un pas de moarte. „A fost un gol imens in jurul meu”

2 Mai 2022
314 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Pentru Oana Roman, ziua de 1 Mai are o semnificatie aparte. Vedeta nu se poate bucura de aceasta sarbatoare asa cum o fac alti oameni, iar asta pentru ca intr-o astfel de zi a avut parte de incident pe care nu il poate uita.

Oana Roman nu poate sterge din memorie episodul care i-a marcat intreaga viata. Totul se intampla in urma cu 8 ani, atunci cand niste probleme de sanatate pe care vedeta le avea s-au agravat si au facut-o sa ajunga in una dintre cele mai critice stari. Oana a fost imobilizata la pat, nu se putea misca, iar Marius si sora ei, Catinca au fost cei care au avut grija de ea. Oana a vazut moartea cu ochii, asa ca a tinut sa le multumeasca persoanelor care i-au fost alaturi, de la familie, la cadrele medicale. 

„Astazi pentru mine e o zi de bucurie, de renastere si de recunostinta eterna. Azi sunt 8 ani de cand m-am nascut a doua oara. Am trait atunci cea mai mare cumpana a vietii mele si sunt recunoscatoare pentru sansa de a fi trecut cu bine. Am avut ingeri pazitori si un doctor cu maini divine care m-au salvat. Am simtit atunci cumva la propriu puterea Divinitatii si implinirea de a fi avut alaturi un sot care m-a vegheat si ingrijit clipa de clipa, desi avea in grija si un copil de 2 luni jumate acasa. Cred ca asta este definitia barbatului si sotului care stie, poate si vrea sa-ti fie aproape in cele mai grele momente.

M-a sustinut, m-a ajutat, m-a tinut de mana, m-a hranit, m-a spalat, mi-a schimbat pansamentul si m-a mangaiat la propriu si la figurat. Desi eram daramata si aratam ca o stafie m-a iubit la fel de mult si m-a facut sa ma simt femeie, desi practic eram o epava! Am stat 5 zile pe un pat de reanimare si mi-a fost alaturi mai ales ca nu a fost langa mine nimeni altcineva. Nici parintii nici "prietenii". Doar el si Catinca. In rest a fost un gol imens in jurul meu. Un gol care m-a marcat profund si pe care nu am mai dorit sa-l umplu apoi cu nimeni in afara de el. Chiar daca apoi am avut noi probleme pana la urma am inteles ca doar impreuna vrem sa mergem pe drumul vietii”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006133 (s)