News Flash:

Bautura pe care Irina Loghin o consuma in fiecare dimineata pentru a se mentine in forma. Este la indemana oricui

2 Mai 2022
624 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Loghin

Trecerea timpului a fost foarte blanda cu Irina Loghin. Interpreta de muzica populara este intr-o forma de zile mari si se pare ca totul i se datoreaza stilului de viata pe care l-a abordat. Pentru ca a primit foarte des intrebari de fani cum de reuseste sa arate mereu atat de bine, vedeta a impartasit cu toti secretul ei. 

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate vedete, iar asta nu doar din punct de vedere muzical, ci si personal. Vedeta a stat mereu departe de scandaluri si si-a dorit ca viata profesionala sa fie cea care vorbeste de la sine. De-a lungul timpului, Irina Loghin a demonstrat tuturor ca pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Astfel, interpreta a ajuns sa isi schimbe stilul de viata la 360 de grade si este foarte multumita de alegerile pe care le-a facut. Irina a introdus in rutina ei foarte mult sport si a exclus carnea, de orice fel. 

“Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un ceai de catina. O dau prin blender, o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna. 

Fac multa miscare, foarte multa miscare zi de zi. Am spus o si o repet. Sa va intre in cap, scumpe doamne miscarea este sfanta pentru a te mentine intr-un fel sanatos. Normal ca imi simt si eu anii ca sunt destui, dar miscarea este extraordinara asta ma ajuta foarte mult", a spus Irina Loghin pentru Antena 3.

Sunt mare iubitoare de animale cred ca asta nu a fost carnivora niciodata. De cand eram acasa, daca taiau pasarile nu vroiam sa vad si cred ca de aici. De vreo 40 si ceva de ani nu mai consum carne", a mai spus Irina Loghin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005807 (s)