News Flash:

Jean Paler, declaratii cutremuratoare din timpul comunismului. „M-au bagat in duba si... ”

2 Mai 2022
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Jean Paler

Jean Paler este o sursa nesecata de amintiri. Celebrul actor de comedie a trait in vremea comunismului si, fara doar si poate, acea perioada a lansat amprente puternice asupra lui.

Jean Paler isi aminteste perioada comunismului de parca ar fi fost ieri. Actorul a trait una dintre cele mai dure file de istorie si a recunoscut ca era considerat un rebel al perioadei. Desi se simtea bine fara sa se supuna regulilor partidului, aceasta rebeliune a platit-o cu varf si indesat. De fiecare data cand este intrebat cum i s-a parut comunismul, Jean are o singura poveste pe care o spune cu tristete in glas. Actorul a recunoscut ca nici comunismul nu este atat de roz precum il prezinta unii si se bucura ca am scapat de aceea perioada gri.

‘’In anii comunismului, imi placea sa port plete, eram asa, mai rocker, insa, daca erai prins de Militie, era jale, caci ramaneai fara ele in 10 minute. M-au oprit si pe mine la o razie, m-au legitimat. Apoi, m-au bagat in duba, m-au dus la frizer si m-au tuns, asa, la misto, cu poteca pe mijloc, de parca urma sa treaca un tractor. Era rusinos. Trebuia sa mergi apoi la un alt frizer, ca sa te tunzi de tot, sa nu ajungi de rasul lumii. Dar, se stia, cine era tuns periuta, era clar ca il prinsese recent Militia. Acum am iar parul lung, mai am putin si e de aproape un metru, cat al Mariei Dragomiroiu'’, a declarat el pentru ego.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005204 (s)