News Flash:

Prima reactie a lui Puya dupa ce a fost prins drogat la volan

2 Mai 2022
331 Vizualizari | 0 Comentarii
Puya

Puya a comis-o din nou. Artistul a avut ai mereu probleme cu legea si tocmai cand dadea semne ca se indrepta, se pare ca a gafat. Dragos, pe numele lui din buletin se afla la volan atunci cand a fost oprit la un control de rutina. Din nefericire, aceasta a iesit pozitiv la Drug Test si a fost dus la sectie pentru audieri.

Potrivit surselor Gandul.ro, la audieri, Puya, pe numele sau real Dragos Gardescu, a fost foarte rezervat si nu a vrut sa comunice deloc cu anchetatorii. Conduita lui nu va ramane nepedepsita, caci rapperul urmeaza sa fie dat in judecata. De asemenea, artistului ii va fi suspendat si permisul auto, putand sa dea examen abia peste doi ani pentru redobandirea lui.

„Mai fratilor, m-ati vazut la televizor, ati vazut ca dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclama la chipsuri, fac reclama la Politia Romana mai nou, sa stiti. Nu vreau sa discut despre asta, adevarul se stie mai incolo.

Ideea e ca inainte sa vin incoace eram super suparat, nu eram in depresie, ca nu am timp de asta, dar eram super suparat ca s-au spus multe despre mine si nu aveam cum sa ripostez. Cand am ajuns aici am vazut o gramada de lume care a venit, m-a sustinut, a facut poze cu mine, m-a incurajat. Va jur ca mi-a trecut, nu mai am nicio treaba.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008077 (s)