News Flash:

Lidia Buble, scumpa la vedere. Cat cere artista pentru a-ti canta la eveniment

2 Mai 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. De-a lungul timpului, aceasta a reusit sa isi creeze o imagine puternica si nu este de mirare ca tariful ei nu este deloc unul mic. 

Lidia Buble a stiut din prima ce vrea sa faca atunci cand ajunge la Capitala. Constienta de vocea ei si de talentul pe care il are, Lidia a avut un singur scop si anume, acele de a-si construi o cariera muzicala. I-a iesit din plin, dar asta numai dupa ce a muncit zi si noapte si dupa ce a trecut prin multe transformari. Acum, Lidia este un nume de referinta in industria muzicala, iar asta i se datoreaza in totalitate. 

De cand s-au ridicat restrictiile, Lidia Buble a inceput sa cante la evenimente private, dar si la concerte. Tariful artistei nu e deloc unul mic,iar cine vrea ca Lidia Buble sa cante la un eveniment privat, va trebui sa sparga pusculita. Pentru cateva minute si pentru acteva piese cantate,  Lidia Buble percepe suma de 2600 de euro.

Lidia Buble este genul de artist care nu uita de unde a plecat. Indiferent cat succes ar avea, artista vorbeste mereu cu mandrie despre trecutul si familia ei. Parintii Lidiei sunt oameni simpli, iar faptul ca are 10 frati a ajutat-o sa invete de mica sa fie altruista, sa imparta si sa aprecieze valorile care tin de familie. Mai mult, inca din adolescenta, Lidia a fost nevoita sa se descurce si sa munceasca pentru a-si castiga banii de buzunar, iar acest lucru a ajutat-o sa se maturizeze si sa aprecieze munc

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005968 (s)