News Flash:

Bianca Dragusanu, mesaj dur la adresa mamei lui Gabi Badalau. „Daca nu ma placi, du-te-n papuc”

2 Mai 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este genul de persoana care nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Desi adevarul ei poate fi unul dureros, vedetei nu ii pasa, atata timp cat ea se simte bine cu alegerile facute.

Bianca Dragusanu tuna si fulgera la adresa mamei lui Gbai Badalau. Diva este foarte suparata pe faptul ca femeia nu o place deloc si se pare ca nici nu ezte dispusa sa schimbe asta. Bianca nu are de gand sa intre pe sub pielea femeii sau sa o convinga de o alta realitate. Blondina crede ca mama lui Gabi se inseala amarnic in privinta ei, dar, din orgoliu si din demnitate, Bianca nu va incerca sa faca ea primul pas.

”Eu nu sunt genul de femeie lingusitoare. Eu nu imi doresc o relatie cu o persoana care nu isi doreste o relatie cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate. Poate sa fie presedintele tarii si prim ministru. Nu ma intereseaza. Daca ma placi bine, daca nu, du-te-n papuc”, a zis Bianca Dragusanu, mesaj cu directie spre mama lui Gabi Badalau.

”Nu ma bag in seama...da, am fost intrebata si la fel, am spus ca nu port pica, Doamne fereste si mi-as fi dorit sa ma cunoasca pentru ca daca ar fi facut-o, m-ar fi indragit pentru ca asta spune toata lumea. Cum sa ma suporte daca nici macar nu stie cum sunt. Acum, nu ma mai intereseaza parerea ei sau a altcuiva. Eu am viata mea. Nu ma intereseaza sa le demonstrez nimic, nu cersesc dragostea si atentia cuiva”, a mai zis ea intr-un interviu online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005755 (s)