News Flash:

Cum au rezistat Maria Dragomiroiu si Bebe Mihu timp de 36 de ani impreuna. Cei doi au divulgat secretul relatiei lor

2 Mai 2022
468 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este una dintre artistele de la noi care se poate lauda cu o relatie foarte longeviva. Maria si Bebe sunt impreuna de 36 de ani si, in timp ce unora li se pare aproape imposibil sa reziste langa cineva atata timp, cei doi demonstreaza fix contrariul.

Maria si Bebe au fost invitati la „Vorbeste lumea” si au povestit, pentru prima data, secretele unei relatii de durata. Se pare ca totul sta in comunicare si intelegere. Interpreta si sotul ei s-au completat de fiecare data si aproape ca nu a fost zi in care sa nu isi declare iubirea. Maria a recunoscut ca este foarte conectata si atasata de partenerul ei de viata si nu poate sta mult timp fara sa fie in preajma lui. Acelasi lucru se aplica si in sens invers, Bebe spunand ca, de multe ori, si-a modificat agenda pentru a sta ai mult cu Maria.

„Nu este ceva de fatada. Asa simtim. Mie mi-a fost foarte greu cat a fost plecat. Imi este greu fara Bebe. El este sprijinul meu'’, a spus Maria Dragomiroiu.

„Trebuia sa mai continui si luna martie, dar m-am oprit si m-am intors. Respectul trebuie sa primeze, noi avem 36 de ani impreuna', a completat Bebe Mihu.

„Lucrurile marunte sunt cele mai importante. Cand a venit Bebe, dupa ce a stat doua luni in America, a gasit un biletel sub perna. Vreau in jurul meu sa fie numai iubire. Eu nu suport sa vad discutii contradictorii, chiar daca sunt benefice, imi fac rau'’, a marturisit interpreta de muzica populara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)